Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και αναζήτηση για την ποιότητα του ύπνου, γεννήθηκε η ιδέα και ταυτόχρονα η εταιρεία που φροντίζει να σας φέρει στην αγκαλιά του …Μορφέα! Αλλά ας θυμηθούμε πρώτα ποιός είναι ο Μορφέας της ελληνικής μυθολογίας μας;Ο Μορφεύς ήταν από τους πιο γνωστούς και ισχυρούς γιούς του Υπνου. Είχε την ικανότητα να παίρνει διάφορες ανθρώπινες μορφές με τις οποίες εμφανιζόταν στα όνειρα των ανθρώπων. Ο Μορφέας, ως ο θεός των ονείρων, είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων, αλλά μετέφερε και τα μηνύματα των θεών στους θνητούς με τη μορφή των ονείρων. Παριστάνεται με φτερούγες που ήταν τόσο δυνατές και ανθεκτικές ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης. Με την ίδια ορμή και μεράκι δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά ποιοτικών στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, κατασκευασμένα μέσα από μια σύγχρονη και ανεξάρτητη γραμμή παραγωγής με έδρα την Αθήνα. Με πρώτη ύλη τα επιλεγμένα και αρίστης ποιότητας υλικά και στόχο τη συνεχή εξέλιξη και επένδυση σε νέο προηγμένο εξοπλισμό, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας είναι σε θέση να προσφέρει τις βάσεις για έναν  υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο. Η Morfeas Strom με την βαθιά γνώση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου και την επιμονή της στην ποιότητα των στρωμάτων της, είναι στη διάθεσή σας να σας μυήσει στα μυστικά και την απόλαυση του καλού ύπνου.
MORFEAS STROMΙδρύθηκε το 1985 από μια μικρή βιοτεχνία κατασκευής στρωμάτων και αναπτύχθηκε σε μια ακμάζουσα βιομηχανία στρωμάτων χάρις σε εσάς και των αφοσιωμένων ανθρώπων μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας. Με την 30 ετή εμπειρία του ιδρυτή της στο χώρο της στρωματοποιίας, την πλούσια υλοτεχνική υποδομή  και τα πρωτοποριακά μηχανήματα στο χώρο της στρωματοποιίας σε συνδιασμό με την πλούσια γκάμα προϊόντων της είχε σαν αποτέλεσμα την αποδοχή και την στήριξη  χιλιάδων εμπόρων και ανθρώπων λιανικής πώλησης ωστε να την εκτοξευόσουν σε μια από κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας.

Η ιδανικότερη συλλογή ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων που έχουμε ετοιμάσει για σας είναι τώρα στην διάθεση σας.

Η ιδανικότερη συλλογή ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων που έχουμε ετοιμάσει για σας είναι τώρα στην διάθεση σας.

Η ολοκληρωμένη σειρά ποιοτικών στρωμάτων της MORFEAS STROM κατασκευασμένων με τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες είναι επιστημονικά μελετημένη ώστε να προσφέρει τον πιο υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο για κάθε τύπο σώματος.

Για κάποιους ανθρώπους, ο ύπνος είναι απλώς μια απαραίτητη σωματική λειτουργία την ώρα που άλλοι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του! Σε κάθε περίπτωση, όποια προσέγγιση και να έχει κανείς δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τις ευεργετικές επιδράσεις ενός καλού ποιοτικά και ποσοτικά ύπνου στο βιολογικό μας ρολόι και κατ’ επέκταση στην ψυχική μας υγεία.Ξεκουραζόμαστε όμως?  Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ειδικών επιστημόνων, που μελετούν επί της φυσιολογίας και της παθολογίας του ύπνου, για το σύγχρονο άνθρωπο η πραγματική και ουσιαστική ξεκούραση μέσω ενός αναζωογονητικού πολύωρου ύπνου, έχει μετατραπεί σε ένα είδος πολυτέλειας και οι λόγοι είναι πολλοί… 

Ο καλός ύπνος, η ξεκούραση και η επιλογή του στρώματος.
Σπαταλήστε χρόνο κάνοντας την σωστή επιλογή για κρεβάτι και στρώμα. Ο ύπνος είναι πολύτιμος για την υγεία. 

 

Οι συμβουλές για καλύτερο ύπνο δεν θα ήταν πλήρεις εάν δεν εξετάζαμε και την ποιότητα του κρεβατιού και του στρώματος.Το στρώμα σας έχει βέβαια μεγάλη σημασία για την ποιότητα του ύπνου σας.
Σε κάποια στιγμή όμως χρειάζεται να το αλλάξετε με ένα καινούργιο.
Η επιλογή στρώματος και κρεβατιού πρέπει να είναι προσεκτική και μελετημένη για να ανταποκρίνεται στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες. Ένα στρώμα μπορεί να σας προσφέρει συνεχώς καλή υποστήριξη και ανάπαυση, ανάλογα με την ποιότητα, τη συχνότητα χρήσης και το βαθμό φθοράς του.Ένα βαρύ άτομο θα φθείρει το κρεβάτι πιο γρήγορα από ένα ελαφρύ άτομο, ένα ζευγάρι πιο γρήγορα από ένα μοναχικό άτομο. Μεγάλη σημασία φυσικά έχει και το πόσο καλά προσέχουμε το στρώμα μας. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι ακόμη και ένα καλής ποιότητας στρώμα, με μια φυσιολογική χρήση, δεν θα αντέξει περισσότερο από περίπου 10 χρόνια.
Η επιλογή του κατάλληλου στρώματος και κρεβατιού για τις δικές σας ανάγκες, απαιτεί χρόνο.
Πρέπει να είναι μια προτεραιότητα για σας. Μην ξεχνάτε ότι θα περάσετε στο στρώμα σας το ένα τρίτο της ζωής σας.
Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα στρώμα που θα προσφέρει τη σωστή υποστήριξη για τη δική σας σπονδυλική στήλη.
Δεν είναι αναγκαίο οπωσδήποτε να αγοράσετε ένα σκληρό ορθοπεδικό στρώμα.

Εκείνο που είναι αναγκαίο για σας, είναι το στρώμα να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Τα περισσότερα στρώματα χρειάζονται συχνά γύρισμα για να προστατεύονται από τη φθορά και να διατηρούν το σχήμα τους. Ο συνδυασμός κρεβατιού και στρώματος απαιτεί την προσοχή σας! Ο κόσμος αγοράζει ωραία και ακριβά στηρίγματα (κρεβάτια ή βάσεις) όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά και για την ποιότητα, το χρώμα και την αντοχή. Δυστυχώς όμως συχνά δεν κάνουν το ίδιο και με το στρώμα και απλώς βάζουν μια οποιαδήποτε επιλογή, συνήθως ένα φθηνό στρώμα. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσει ο κάθε αγοραστής ότι δεν πρέπει να συνδυάζει το ένα με το άλλο και ότι τα κριτήρια επιλογής δεν είναι πάντα τα ίδια. Η ποιότητα στο κρεβάτι είναι ίσως το σχέδιο, το χρώμα η πρακτικότητα, η αντοχή. Στο στρώμα το πιο σημαντικό είναι να προσφέρει πρώτα-πρώτα ξεκούραση και μετά η αντοχή και η εμφάνιση. Σίγουρα για τον κάθε αγοραστή η ξεκούραση είναι πολύ προσωπικό θέμα. Έτσι και η επιλογή πρέπει να γίνεται με τα προσωπικά εξατομικευμένα κριτήρια. Ένα βασικό ερώτημα που τίθεται είναι το πότε θα αγοράσετε ένα καινούργιο στρώμα. Μην περιμένετε μέχρι το στρώμα σας να μην είναι καθόλου αναπαυτικό ή να καταστραφεί τελείως πριν το αντικαταστήσετε. Εάν περιμένετε μέχρι τότε, η ποιότητα του ύπνου σας πιθανόν να αρχίσει να επηρεάζεται σοβαρά.

Έχετε υπόψη σας ότι ένα καλής ποιότητας στρώμα θα αντέξει γύρω στα 10 χρόνια. Το μέγεθος του κρεβατιού που θα αγοράσετε εξαρτάται από το μέγεθος του υπνοδωματίου. Όμως είναι πολύ σημαντικό ένα κρεβάτι με το στρώμα να είναι αρκετά μεγάλο για να είναι άνετο, ειδικά όταν κοιμούνται σ’ αυτό δύο άτομα. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για να αλλάξουν το κρεβάτι και το στρώμα τους λόγω του φόβου ότι το καινούριο τους στρώμα θα καταλήξει να μην είναι αναπαυτικό σαν αυτό που έχουν τώρα. Το Συμβούλιο Ύπνου του Ηνωμένου Βασιλείου προτείνει ένα οδηγό για την αγορά κρεβατιού και στρώματος: Καθορίστε τις προτεραιότητες σας έγκαιρα. Λάβετε υπόψη την τιμή, το χρώμα, την εμφάνιση, το βάρος, το γύρισμα του στρώματος, το μέγεθος, την υγεία σας, την ξεκούραση σας, τη σημασία της ποιότητας του ύπνου και της ζωής σας. Μην ξεχνάτε ότι στο κρεβάτι και στο στρώμα σας θα περάσετε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής σας, ίσως το ένα τρίτο και πουθενά αλλού δεν θα περάσετε ανάλογο χρόνο. Εάν είναι δυνατόν, δοκιμάστε μια συλλογή στρωμάτων για σύγκριση πριν αγοράσετε Αγοράστε για σωστή υποστήριξη και ανάπαυση για το βάρος και ανάστημα σας – όχι μόνο για την τιμή Ξαπλώστε πάνω στο στρώμα όπως συνήθως κοιμάστε και επίσης κάντε μερικές στροφές. Φορέστε αναπαυτικά ρούχα και αφαιρέστε οποιαδήποτε εξωτερικά εμπόδια, νιώστε άνετα Μην παίρνετε μόνον πέντε δευτερόλεπτα για να δοκιμάσετε ένα στρώμα. Πέντε λεπτά ανά στρώμα είναι καλύτερα. Με την ησυχία σας – μην βιάζεστε, πάρτε όσο χρόνο θέλετε γιατί έτσι θα είναι ακόμη πιο καλή η αξιολόγηση που θα κάνετε Δοκιμάστε με το σύντροφο σας, εάν το κρεβάτι είναι για δύο Μην ξεχνάτε ένα κρεβάτι είναι ένα στρώμα και μια βάση που δουλεύουν μαζί – μην τα σκέφτεστε απομονωμένα Προτιμάτε τα μεγάλα στρώματα.

Να θυμάστε ότι τα μεγάλα στρώματα είναι πιο αναπαυτικά. Στην επιλογή στρώματος και κρεβατιού, η τιμή ενώ σίγουρα είναι σημαντική, εντούτοις δεν πρέπει να σας εμποδίζει από του να πάρετε αυτό που εσείς θεωρείτε ότι είναι καλύτερο για το σώμα σας. Επίσης δεν σημαίνει ότι αυτό που είναι πιο ακριβό, είναι αναγκαστικά το ιδανικότερο για καλύτερο ύπνο για σας. Εσείς θα βρείτε το καλύτερο για το δικό σας ύπνο με την προσεκτική επιλογή.